Доставка и плащане

Доставка и плащане

1- Доставката в STILDOM се извършва от 3 до 10 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад .  STILDOM си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини : временна липса на наличност , промоции , натрупване на голям брой поръчки , ревизия и други причини, които налагат удължаване на срока на доставката .  

2- Доставката в STILDOM  е безплатна  за градовете  Благоевград, Дупница,  Перник и София при поръчки над 300,00 лв. . При по-малка стойност на Вашата поръчка  и  за всички останали региони доставката  е фиксирана по официални цени на ЕКОНТ.
STILDOM работи с куриерска фирма ЕКОНТ до техен офис .  В такъв случай обаче куриерските услуги са изцяло за сметка на клиента . Доставката за гр. София, Благоевград, Дупница, Перник се извършва с шофьор на онлайн магазина до врата на клиента само за места достъпни за микробус над 3,5т..

3.   Доставките се извършват от Понеделник до Петък в работни дни като преди да бъдат изпратени пратките нашите оператори звънят на посочения от Вас телефон за уточение и потвърждение на вашата поръчка . Поръчки НЕ се изпращат ако не ни бъдат уточнени и потвърдени по телефон .